I.G.A.T. е компанија основана од неколку специјалисти за адитиви кои ги комбинираа своите знаења за производство и развој на високо квалитетни масла и адитиви за секаков вид употреба. I.G.A.T. е првата германска компанија која може да обезбеди целосен опсег на масла (моторни и индустриски), антифриз, адитиви и козметика за вашиот автомобил и бизнис. За неколку години I.G.A.T. стана добро познато име на овој пазар.

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Total Lubricants нуди широк спектар на производи благодарение на своето искуство на различни пазари: автомобилски, индустриски, морски и пазари сродни на нив: моторно масло, маслото за менувач, течностите за системот за ладење,  металургијата, белите масла, хидрауличните и течностите за сопирачки.

ВИДИ ПОВЕЌЕ

ДОКАЖАНА ГРИЖА ЗА
МОТОРОТ И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА


HENGST нуди целосен асортиман на резервни филтри за сите мотори што се достапни на пазарот - од најмалиот автомобил до најголемиот камион, брод или стационарен мотор. Благодарение на блиските контакти со трговците на големо и сервисите за поправка, производната линија на HENGST е максимално адаптирана на тековните потреби на пазарот. .

ВИДИ ПОВЕЌЕ

Од крајот на 1979 година, компанијата DELGROSSO нуди филтри за масло, воздух и гориво под брендот CLEAN FILTERS. Компанијата има партнерство со многу производители на автомобили и мотори за снабдување со филтри за нафта, воздух, гориво и кабински филтри за прво-фабричко вградување. Благодарение на својата експертиза, DELGROSSO е исто така и во првите редови на производители на филтри за афтер-маркет како резервни делови.

ВИДИ ПОВЕЌЕ

ДА СЕ ПОГРИЖИМЕ
ЗА ДВИЖЕЊЕТО


DAYCO е светски лидер во дизајнирање и изработката на ремени и затегачи за прво-фабрично вградување во автомобилската индустрија. DAYCO има стекнато доверба кај најголемите светски производители на автомобили и обезбедува највисок квалитет и безбедност. DAYCO постојано инвестира во потрагата по нови материјали и развој на иновативни производи за да ги задоволи барањата на современите мотори.

ВИДИ ПОВЕЌЕ

ИТАЛИЈАНСКИ СТИЛ И ИСТОРИЈА
ВО СЕКОЈ ДЕЛ ОД АВТОМОБИЛОТ ...


ВИДИ ПОВЕЌЕ

Со повеќе од 40 години искуство, IR / TALOSA е веќе водечка компанија во производство и дистрибуција на компоненти за управувачкиот систем и суспензија за пост-продажниот автомобилски сектор. Гамата вклучува над 9000 производи за европски, американски и азиски автомобили, вклучувајќи автомобили, 4×4 и комбиња. Секоја година околу 900 нови производи се развиваат според тековните потреби.

ВИДИ ПОВЕЌЕ

ДОЛГО ИСКУСТВО СО НАЈДОБРИТЕ ПАРТНЕРИ ...


Повеќе од 20 години, Japanparts е водечки дистрибутер на делови за азиски и американски автомобили. Опсегот на производи вклучува филтри, хидраулични делови, амортизери, спојки, клипови, глави на цилиндари, карики, стартери, алтернатори, свеќички и многу повеќе. Опсегот на производи постојано се унапредува, а деловите што ги нуди Japanparts се испорачуваат од специјално избрани фабрики со докажан квалитет за вас.

ВИДИ ПОВЕЌЕ