КОНТАКТИ

БУГАРИЈА
ЦЕНТРАЛЕН МАГАЦИН

Бул.”проф. Цветан Лазаров” бр. 90

Бугарија, Софија 1574

E-mail:bulgaria@euro07.mk

Отвори во Google Maps

МАКЕДОНИЈА
МАГАЦИН СКОПЈЕ

Бул. “Борис Трајковски” бр.278

Пинтија, Скопје

Тел:+389 2469 854, +389 2452 632

E-mail:macedonia@euro07.mk

Отвори во Google Maps

СРБИЈА
МАГАЦИН БЕЛГРАД

Ул. “Цар Душан” бр.205-А

Земун, Белград

Тел: +381 (11) 30 76 148

E-mail:serbia@euro07.sr

Отвори во Google Maps

Трговски објекти во Македонија
Скопје | Визбегово

Визбегово ул. „Качанички пат“ ББ, Визбегово
телефон : ++ 389 2 2602 893, ++389 71 275 126 , ++389 22 602 969

Контакти
Скопје | Пинтиja

Пинтиja бул.“Борис Траjковски“ 278, Пинтиja
телефон : ++ 389 / 02 2469 854; ++ 389 / 02 2452 632

Контакти
Поврзете се со нас,
пополнете ја контактната форма и ние ќе ве исконтактираме.