Веќе 20 години, Japanparts е водечка компанија за увоз и дистрибуција на резервни делови за азиски и американски модели на возила. Резервните делови што се увезуваат од нив доаѓаат од фабрики кои се избрани со многу висок стандард за квалитет.

БОГАТА РАЗНОЛИЧНОСТ


Палетата на производи што ја дистрибуира Japanparts, ги вклучува како механичките делови (филтри, хидраулични делови, амортизери, спојки, итн.); така и griding деловите (клипови, глави на цилиндри, лагери, итн.) и електричниот систем (стартери, алтернатори, свеќички, итн.).

БРЗА ИСПОРАКА


Japanparts разви професионален каталог на Интернет, базиран на меѓународниот TecDoc. Овој систем со многу фотографии и мерења ја олеснува употребата на каталозите. Како снабдувач на делови, компанијата зад брендот е позната по брзата испорака - од 24 часа до максимум 72 часа за итни испораки.

30000
ПРОИЗВОДИ
142
ПРОИЗВОДНИ ГРУПИ
1-3
ДЕНА ИСПОРАКА

Нашите клиенти, исто така, можат да ја проверат достапноста на производите на веб-страницата на Japanparts и да учествуваат во редовните испораки или итни испораки на достапни производи во Евро 07.

ПОРАЧАЈ ОНЛАЈН